Zoek
Sluit dit zoekvak.

19-08-2021

Zit jij nog op de juiste plek?

Zit jij nog op de juiste plek?
 
In deze huidige tijd hebben we veel keuzes, eigenlijk alles is mogelijk; we hebben de mogelijkheid om er mooi uit te zien en we kunnen overal in de wereld naartoe om op vakantie te gaan etc.. En toch besteden veel mensen elke dag tijd aan een baan die ze ongelukkig maakt. Wat gaat hier mis?
 
Het is niet goed voor je gezondheid, creativiteit en je talenten. Eigenlijk gewoon zonde van je leven om elke dag naar je werk te gaan waar je vervolgens leeggezogen van energie weer van thuis komt. Je leeft letterlijk van weekend naar weekend. “De hypotheek moet toch worden betaald” is een veel gehoorde kreet. Maar tja… wat moet je dan?
 
Er is bewezen dat veel mensen liever blijven zitten in een situatie die slecht voor ze is, dan dat ze het risico nemen om verder te kijken. Vaak uit angst voor een nog grotere onbalans. Het voelt veilig op hun huidige plek, ze werken er immers al zo lang. Ze zijn gewend geraakt aan het ongelukkig zijn in hun werk.
 
Wat wil je nu echt? Op deze vraag krijg ik vaak een antwoord met belemmerende gedachten erin verwerkt. Het is toch niet mogelijk, dus… Ik kan het toch niet, want… etc..
 
Verandering begint bij een besluit:
‘Ik ga het anders doen!’
 
Hoe? Ik kan je erbij helpen. Samen met mijn paarden kan ik je helpen van de belemmerende gedachten af te komen en keuzes te maken die je leven kunnen veranderen.
 
Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.