Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezond en vitaal op de werkvloer

Gezond en vitaal op de werkvloer

In de prestatiemaatschappij waarin we leven ligt een burn-out al lange tijd op de loer. Rond de 20% van alle werknemers krijgt te maken met een burn-out of overspanningsklachten. We werken steeds meer met ons hoofd en luisteren steeds minder naar ons lijf. Alle ballen hoog willen houden, zorgt ervoor dat we onszelf uitputten, wat ten koste gaat van onze productiviteit, kwaliteit van werk en levensplezier. 

Door deel te nemen met je team aan ‘Gezond en Vitaal op de werkvloer’ ga je de balans opmaken voor jezelf en je team; hoe zorg je voor jezelf en voor elkaar? Een duurzame investering, want met deze dag werk je preventief met elkaar aan het voorkomen van uitval en ziekte. Zelfzorg en verbinding met elkaar houdt je team fit en creëert daarnaast meer werkplezier.

Deze dag bevat een holistische benadering, waarbij hoofd, hart en handen aangesproken worden. Er worden gezamenlijke oefeningen gedaan met de paarden waarbij je duidelijk kan zien waar je team nu staat en waar er nog werk aan de winkel is om verder in balans te komen met elkaar. Daarnaast werken we met praktijkgerichte oefeningen om spanningsklachten te verminderen welke gemakkelijk toe te passen zijn op de werkvloer.

Je gaat met elkaar aan de slag onder begeleiding van gecertificeerd paardencoach en teamtrainer Noortje Fransen en ervaren GZ-psycholoog en Mindfulness trainer Gitta van Driel. Samen staan zij garant voor een nuchtere en deskundige benadering voor een dag vol zelfinzicht, verbinding, ontspanning en plezier!

Waarom zou je als team overwegen om met een paard aan de slag te gaan? Paarden reageren van nature op de spanning die aanwezig is en kunnen dus ook de onderstroom waarnemen. Ze laten zien wat er gebeurt als een team een gezamenlijke opdracht uitvoert, ook welke spanningsvelden, emoties en ontwikkelpunten er zijn.

Het programma kan naar wens worden opgesteld. Vraag naar de mogelijkheden!

Er is geen ervaring met  paarden nodig. Er zal niet op de paarden worden gereden. Wil je meer informatie over paardencoaching?

Lees dan het blog, Wat is paardencoaching. 

Deze training wordt in samenwerking met Mindfulkompas gegeven.

Kijk ook naar de overige programma’s voor teams:
“Communicatie als verbindende factor”
“Van samen werken naar samenwerken”

Algemene pagina over Teamcoaching met paarden:
“Teamcoaching met paarden”

Praktische informatie

In deze training komen verschillen de onderwerpen aan bod:

  • Werken in balans
  • Vitaliteit
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Zelfzorg
  • Samenwerking
  • WerkplezierKosten

Een dagdeel Gezond en vitaal op de werkvloer, €850,- excl btw. incl koffie/thee en wat lekkers. 

Lunch voor of na het dagdeel is ook mogelijk. Hier wordt een meerprijs voor gerekend, vraag naar de mogelijkheden.

Een gehele dag Gezond en vitaal op de werkvloer is te boeken voor €1.595,- excl btw. incl lunch en koffie/thee.

De training is op de locatie van Horse2Coach te Deest. Bij zeer slechte weersomstandigheden kan er worden uitgeweken naar een locatie in de buurt.

Meer informatie over Gezond en Vitaal op de werkvloer?