Zoek
Sluit dit zoekvak.

Individuele coaching

Durf jij jezelf te spiegelen?

Bij individuele coaching ga je aan de slag met jouw persoonlijke doel en/of hulpvraag.

In de huidige tijd sta je continu aan; je hebt een baan, een gezin, een partner, sport je, ga je er graag met vrienden op uit en eigenlijk wil je ook nog wat tijd voor jezelf creëren. Door een goede balans tussen werk en privé kan je jezelf staande houden in dit drukke leven. Maar hoe vind je nu de energie die je hiervoor nodig hebt? Waar haal je de veerkracht vandaan om hier balans in te vinden en hoe kan je in je drukke leven ontspannen? Met paardencoaching wordt op een snelle en effectieve manier inzicht verkregen in hoe het staat met jouw balans. Paarden reageren heel puur en direct op de energie die iemand bij zich draagt en uitstraalt.

Als het paard merkt dat de energie bij jou ergens niet helemaal stroomt, dan ziet hij/zij dit als een blokkade en zal hij proberen om je hierbij te helpen. Door via het paard mogelijke blokkades op te sporen die bij jou spelen, krijg je heel snel concrete inzichten in waar het vastloopt en wat ook doorwerkt in je dagelijkse leven.
Door eenvoudige oefeningen te doen en uitleg te krijgen over hoe je hier thuis mee verder kunt, ben je actief bezig met het verbeteren van je persoonlijke situatie en het hervinden en verstevigen van je balans.

Je bent weer in staat om keuzes te maken en je balans weer terug te vinden of te versterken. Je balans thuis, op het werk, je mentale gesteldheid en je gezondheid.

Veranderen is niet moeilijk, als het maar uitdagend en leuk is! Door de inzet van paarden ga je op een andere wijze met jouw eigen ontwikkeling aan de slag dan op een kantoor binnen vier muren. Hierdoor wordt je geprikkeld en uitgedaagd en is het werken aan jezelf  prettig, persoonlijk en een stuk gemakkelijker!

Individuele coaching wordt gegeven met of zonder het paard of een combinatie daarvan, net waar je eigen behoefte ligt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Individuele-coaching-horse-2coach

Verschillende thema's om aan te werken

In individuele coaching kan je met de volgende thema’s aan de slag:

  • Zelfverzekerdheid vergroten;
  • Grenzen aangeven;
  • Keuzes maken;
  • Doelen stellen;
  • Rouwverwerking;
  • Mentale en fysieke veerkracht;
  • Stress klachten verminderen. 
  • Inzicht in je kwaliteiten en valkuilen

Praktische informatie

Het is mogelijk om een traject aan te gaan of om één losse sessie te boeken om kennis te maken met (paarden)coaching. De sessies duren inclusief voor-en nagesprek ongeveer 1,5 uur.

Bij Horse2Coach heb je de keuze uit twee trajecten; 3 of 7 sessies.

  • Drie sessies zijn in een traject te boeken voor €375,- excl. btw.
  • Zeven sessies zijn in een traject te boeken voor €875,-. excl. btw.

Tip: Coaching valt vaak onder een opleidingsbudget vanuit de werkgever. Daardoor kan een deel van de kosten wellicht worden vergoed door de werkgever. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkel- of re-integratietraject.

Lees & ervaar zelf

Wat andere mensen zeggen over Horse2CoachMeer informatie of een vrijblijvende kennismaking inplannen?