01-06-2021

DUO ACTIE!

Een nieuwe samenwerking is reden voor een actie!

De één (was) bang voor paarden (Gitta) en de ander heeft een passie voor paarden (Noortje).

Inmiddels is Gitta wat minder angstig voor paarden geworden en is geboeid en geïnspireerd geraakt door de gevoelige en reflecterende kracht van paarden. Ik heb geleerd door mindfulness oefeningen te doen meer rust in mijn hoofd/dag te brengen en te reflecteren op mezelf.

Mindfulkompas en Horse2Coach slaan de handen ineen als duo om voor jullie een inspirerende workshop mogelijk te maken met Mindfulness en Paardencoaching. Merk hoe deze middag meer rust, inspiratie en zelfreflectie zal brengen. Je komt tot diepere inzichten in jezelf en leert hoe je met kleine oefeningen meer rust in hoofd/dag kan brengen.

Neem nu deel aan deze middag op vrijdagmiddag 9 juli of zaterdagmiddag 4 september en ontvang duo korting. De 2e persoon 50% korting!!

Ook voor de Duo coaching geldt deze actie. Wil je samen met een vriend(in), je moeder of zoon/dochter paardencoaching ervaren? Dan is de 2e persoon met 50% korting.

Deze actie geldt de komende twee weken t/m maandag 5 juli. Boek je workshop Mindful Paardencoaching of Duo coaching via de site.