Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over horse2coach

Hallo!

 

Ik ben Noortje Fransen, en woon samen met mijn man en paarden in Deest. Ik heb een achtergrond bij commerciële bedrijven en de overheid. Tijdens deze periode heb ik diverse leidinggevende en coachende functies gehad en ben ik me gaan ontwikkelen tot coach. Het in beweging brengen van persoonlijke- en teamontwikkeling is een kracht van mij. Door mijn enthousiasme en onbevangenheid ben ik in staat om mensen te inspireren om daadwerkelijk de eerste stap te zetten.

Ik ben een daadkrachtige coach die durft te confronteren en waarbij liefde, respect, veiligheid en humor centraal staan. Dit doe ik met of zonder paard of een combinatie daarvan. Ik zorg ervoor dat er een spiegel wordt voorgehouden, zodat jij jezelf weer ‘echt’ ziet.

Gedragsverandering vindt plaats door eerst aan de slag te gaan met hetgeen wat opgeruimd moet worden om vervolgens de ruimte vrij te maken voor persoonlijke groei.

Durf jij jezelf te spiegelen? 

- Noortje

Van kleins af aan zijn paarden mijn grootste passie. Om zowel mijn werk als privé passies te kunnen combineren, heb ik bij Caprilli Coaching en Training succesvol de opleiding tot gecertificeerd Allround Paardencoach afgerond.  Bij Caprilli Coaching ben ik één van de Senior Coaches die voor hen re-integratie trajecten, team- en individuele coaching uitvoert. Door mijn opleiding Bachelor Management met specialisatie Veranderkunde en de verschillende leiderschaps- en coaching opleidingen te bundelen met de kennis van paarden coaching ben ik een veelzijdige coach. Hierdoor kan ik mijn zakelijke achtergrond en mijn paardenkennis inzetten om samen met jou aan jouw ontwikkeling of re-integratie te werken. 

Dit doe ik samen met mijn ‘collega’s’ Felissimo, Django en Calanthe. Ik stel ze hieronder graag aan je voor

Ontdek in deze video van Caprilli Coaching en Training meer informatie over wat paardencoaching voor jou kan betekenen. 

Felissimo

Felissimo is een ruin met een eigenwijs maar rustig karakter. Hij is de baas in de wei en laat zich door geen enkel ander paard iets vertellen. Felissimo wordt zo’n 4 keer per week bereden en staat elke dag met zijn vriendinnen in de wei. Felissimo is een rustig maar direct coachingspaard die heel vriendelijk is in de omgang. Door zijn lieve uitstraling heeft hij al bij veel mensen het hart gestolen.

Django

Sinds enige tijd is Django bij ons op stal gekomen.
Django is een ruin van 25 lentes jong, maar daar merk je niets van. Hij is nog heel energiek! Afgelopen tijd heeft hij mij mogen bijstaan met een aantal coachsessies. Dit doet hij heel goed, hij is rustig maar geeft hele directe signalen. En zeg nou zelf… het is toch een pony om verliefd op te worden met z’n vrolijke koppie 😉
 
 

Calanthe

Calanthe is een pittige, directe en eerlijke merrie. Ze is verzot op haar vriendje Felissimo en staat dan ook graag met hem te knuffelen. Calanthe is heel direct als coachingspaard en wind er geen doekjes om. Ze is heel lief voor de mens maar soms kattig voor ander paarden. Calanthe wordt zo’n 4 keer per week bereden en is een echt springpaard. Ook zij staat elke dag met Felissimo en andere vriendinnen in de wei.

Verder praten over de mogelijkheden van (paarden)coaching?

Plan dan een vrijblijvende kennismaking met mij in