Search
Close this search box.

Rouwverwerking

Vind de juiste weg binnen jouw rouwproces

Waar jij je nog steeds verlamd voelt door wat je overkwam, pakken mensen om je heen de draad van het alledaagse leven weer op.  Al snel kan het voor de buitenwereld lijken dat het goed met je gaat. Maar in jouw werkelijkheid ga jij je meer en meer realiseren dat jij inteert op je reserves, zozeer dat zelfs een burn-out dreigt.

Voor het vinden van je eigen weg binnen rouwverwerking kan ik je helpen om deze weg te vinden. Als professional én ervaringsdeskundige help ik je graag samen met mijn paarden. In een intieme sfeer samen met de paarden help ik je om je verlies onder ogen te zien, te kijken waar in het rouwproces je jezelf bevindt en welke stappen je kan ondernemen. De paarden kunnen hierin als steun en spiegel dienen. Het traject is altijd individueel en op maat. In eerste instantie is de coaching gericht op het verwerken van een verlies, maar er wordt ook  gekeken naar de toekomst.  waar sta je nu? Hoe wil je verder? Of hoe kan je verder? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor de vervolgstappen in jouw leven.

rouwverwerking-paardencoaching-horse2coach

Verschillende thema's om aan te werken

Tijdens rouwverwerking kan er gewerkt worden aan verschillende thema’s, zoals:

  • Het overlijden van een dierbare;
  • Een scheiding;
  • Lichamelijke beperkingen na een ziekte of ongeluk;
  • Verlies van een baan. 

Praktische informatie

Het is mogelijk om een traject aan te gaan of om één losse sessie te boeken om kennis te maken met (rouw)verwerking. De sessies duren inclusief voor- en nagesprek ongeveer 1,5 uur. Door de effectiviteit en de impact van de coachsessies zijn zeven sessies vaak voldoende.  Tussen de sessies is een wachttijd van 2 weken of langer als dat gewenst is. Je hebt geen ervaring met paarden nodig om met paardencoaching aan de slag te gaan.

Meer informatie of een vrijblijvende kennismaking inplannen?