Search
Close this search box.

Teamcoaching met paarden

Werken aan je team met behulp van paarden

Iedereen kent wel een situatie waarbij je jezelf afvraagt, waarom werk ik in dit team? Er is geen goede communicatie, altijd dezelfde mensen hebben het hoogste woord in het team, er is niet altijd een fijne sfeer, kortom de samenwerking in je team zou een stuk beter kunnen.

Hoe fijn zou het zijn als je op elkaar kan bouwen, alle neuzen dezelfde kant opstaan en alles in het team vanzelf lijkt te gaan? Je werkt in een team waarbij iedereen zijn of haar kwaliteiten in kan zetten en met plezier met elkaar samenwerkt. Tijdens de teamontwikkeling met paarden ga je in 1 of meerdere dagen met je team aan de slag om jullie samenwerking te optimaliseren.

Waarom zou je als team overwegen om met een paard aan de slag te gaan? Paarden reageren van nature op de spanning die aanwezig is en kunnen dus ook de onderstroom waarnemen. Ze laten zien wat er gebeurt als een team een gezamenlijke opdracht uitvoert, ook welke spanningsvelden, emoties en ontwikkelpunten er zijn.

De teamcoaching met paarden wordt altijd door twee paardencoaches gegeven, hierbij werk ik samen met Nathalie Wit-Pennings van 4Feet Coaching.

Horse2Coach heeft een aantal programma’s waar je als team aan kan deelnemen: (klik op het programma om deze in te zien)
“Van samen werken naar samenwerken”
“Communicatie als verbindende factor”
“Gezond en vitaal op de werkvloer”

Wil jij met je team aan de slag? Neem dan een kijkje bij de verschillende programma’s voor teams of neem vrijblijvend CONTACT op.

In een intake zullen we de wensen en behoeften in kaart brengen het het programma hierop personaliseren.

Individuele-coaching-horse-2coach

Verschillende thema's om aan te werken

In teamcoaching met paarden kan je met de volgende thema’s aan de slag:

  • Communicatie
  • (natuurlijk) Leiderschap
  • Samenwerking
  • Doelgerichtheid
  • Onderlinge verhoudingen
  • Vertrouwen
  • Vitaliteit

Praktische informatie

Bij Horse2Coach hebben we programma’s voor een dag teamcoaching of voor een dagdeel. 

Een dagdeel teamcoaching kan al vanaf €750,- excl btw, incl koffie thee en wat lekkers. Ook hebben we programma’s voor een hele dag, deze zijn vanaf €1.350,- excl btw incl koffie/thee en lunch. Kijk hier voor de dagprogramma’s:
“Van samen werken naar samenwerken”
“Communicatie als verbindende factor”
“Gezond en vitaal op de werkvloer”

Uiteraard is het ook mogelijk om een programma samen te stellen naar jullie eigen wensen en behoeften. Wil jij met je team ervaren wat paardencoaching voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met Horse2Coach op om de mogelijkheden te bespreken. Contact

Meer informatie of een vrijblijvende kennismaking inplannen?