Zoek
Sluit dit zoekvak.

UWV Trajecten

UWV Trajecten

Als Senior Caprilli Coach werk ik voor Caprilli Coaching in de regio Arnhem/Nijmegen en noord/oost Den Bosch.

Caprilli leidt de eigen mensen op tot professioneel en gecertificeerd reïntegratiecoach met als specialisatie paardencoaching, waarbij de kwaliteit en zorgvuldigheid in de begeleiding van mensen altijd gewaarborgd is. Tevens staat Caprilli voor het welzijn van de paarden die ingezet worden.

Door als onderaannemer voor Caprilli te werken, kan ik op mijn locatie in de regio Nijmegen alle trajecten aanbieden die het UWV beschikbaar heeft. Via de volgende link vind je meer informatie over de diverse trajecten die er zijn en hoe je jezelf kunt aanmelden, kijk dan op de website: www.caprillicoaching.nl

Caprilli Coaching is een reïntegratiebureau met een wel heel bijzondere specialisatie, namelijk de inzet van paarden voor mensen.

Reïntegratie dienstverlening
Juist door deze specialisatie met de paarden behalen wij hele goede resultaten in onze reïntegratiedienstverlening. Dit kan zijn om werknemers vanuit de ziektewet te laten terugkeren op de werkvloer, maar ook ter preventie van ziekteverzuim. Immers; voorkomen is beter dan genezen. En moet/wil een werknemer begeleid worden naar een andere baan, dan verzorgen wij ook outplacement trajecten.

Zijn mensen eenmaal in een uitkeringspositie beland bij het UWV of de gemeente, dan verzorgen wij als contractpartij van deze instanties de reïntegratiebegeleiding om mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ weer te helpen bij herstel en balans, zodat zij weer kunnen terugkeren naar actieve deelname aan de maatschappij en/of op de arbeidsmarkt. 

Paardencoaching
Door paardencoaching in te zetten, kan heel snel ontspanning bereikt worden bij mensen. En ontspanning is de start van herstel. Onze cliënten geven aan dat ze het fijn vinden om met de paarden samen te werken, aangezien je door een paard altijd onvoorwaardelijk gezien en geaccepteerd wordt.

Dit geldt ook voor mensen die geen ervaring met paarden hebben, of er zelfs een beetje bang voor zijn; na de eerste ontmoeting met het paard ontstaat vanzelf verbinding en vertrouwen. Hoe paardencoaching precies werkt, kun je lezen op de website van Caprilli Coaching: www.caprillicoaching.nl

Opleidingsinstituut tot (Paarden)Coach
Daarnaast is Caprilli een erkend opleidingsinstituut voor het UWV, zodat de opleidingen tot (Paarden)Coach vergoed kunnen worden voor mensen die een uitkering ontvangen. Neem hiervoor graag contact met ons op.

Aanmelden

Wil je jezelf opgeven voor een traject via het UWV? Stuur dan een email aan noortje@caprillicoaching.nl of info@caprillicoaching.nl

Opleidingsinstituut tot (Paarden)Coach

Daarnaast is Caprilli een erkend opleidingsinstituut voor het UWV, zodat de opleidingen tot (Paarden)Coach vergoed kunnen worden voor mensen die een uitkering ontvangen. Neem hiervoor graag contact met ons op via info@caprillicoaching.nl