Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tarieven

Losse sessie
125 sessie á 1,5 uur
  •  
duo coaching
95 p
p
Sessie van 2 tot 2,5 uur
  •  
Teamcoaching met paarden
750 vanaf prijs
  •  
individueel traject
375 vanaf prijs 1,5 uur per sessie
  •  
DISC en Drijfveren
525 vanaf prijs
  •  

Tip: coaching valt vaak onder een opleidingsbudget vanuit de werkgever. Daardoor kan een deel van de kosten wellicht worden vergoed door de werkgever. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkel- of re-integratietraject.

Laten we eerst kennismaken

Ben je benieuwd of Horse2Coach iets voor je kan betekenen, of er een klik is of wil je weten hoeveel sessies er in jouw persoonlijke ontwikkeltraject passen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in om alle mogelijkheden te bespreken en jouw vragen te beantwoorden. 

 

Een losse sessie is inclusief voor- en nagesprek. De duur van de sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Je hebt geen ervaring met paarden nodig om deel te nemen.

De duo coaching sessie bedraagt zo’n 2 tot 2,5 uur. Dit is inclusief voor- en nagesprek. 

De teamcoaching met paarden is te boeken vanaf een dagdeel van 4 uur voor de basisprijs van €750,- excl btw. incl koffie/thee en iets lekkers. De teamprogramma’s voor een hele dag zijn vanaf €1.350,- excl btw. incl koffie/thee en lunch.

Bespreek je wensen of mogelijkheden in een vrijblijvende intake

Een individueel traject is mogelijk voor 3 of 7 sessies. 3 sessies voor €375,- EUR en 7 sessies voor €875,- EUR excl. btw.

Tussen de sessies is een wachttijd van 2 weken, of langer indien wenselijk.

De sessies duren inclusief voor- en nagesprek ongeveer 1,5 uur per sessie. 

Een traject met een DISC en/of drijfverentest kan in 3 sessies of in 7 sessies. 3 sessies vanaf 525,- en 7 sessies vanaf 1025,- ex btw.