Search
Close this search box.

Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid

Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid

Vanuit Caprilli Coaching & Training is een vaardigheidstraining ontwikkeld welke landelijk door de Senior Caprilli coaches wordt gegeven. Vanuit de locatie van Horse2Coach te Deest is het ook mogelijk om deel te nemen aan deze training. Lees hieronder wat de vaardigheidstraining mentale weerbaarheid inhoudt en voor jou kan betekenen.

 

Onze mentale weerbaarheid is cruciaal om je staande te kunnen houden in je baan of als ondernemer. En dat niet alleen, je weerbaarheid is ook van belang in je privé en sociale leven. Maar hoe krijg je dan rust in je hoofd en ontspanning in je lijf? Oftewel, hoe blijf je vitaal en mentaal weerbaar? Daarvoor hebben we de vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid met de inzet van paardencoaching ontwikkeld.

Voor wie?
De vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid is speciaal bedoeld voor mensen die last hebben van stress, een druk hoofd, gebrek aan energie en/of belemmeringen om je dag zowel in het werk als privé goed door te komen. Zeker als je tegen een burn-out aan zit of last hebt van angsten en zorgen, dan gaat deze vaardigheidstraining jou helpen om meer balans, inzichten en vaardigheden te verkrijgen.

Hoe, wat en waar?
Deze training wordt gegeven in workshopvorm van een dagdeel met maximaal 4 deelnemers en bestaat uit 7 ontmoetingen met het paard die eens in de 2-3 weken plaatsvinden. Regelmatig starten nieuwe trainingen waarop je je kunt inschrijven, zodat je altijd snel kunt beginnen.
Bij aanvang van de training ontvang je een werkmap waarin je je persoonlijke ontwikkeling en de huiswerkopdrachten kunt bijhouden. Daarnaast ontvang je het boek ‘Hoofd op hol’ ter ondersteuning van de training en je eigen proces.i

Inschrijving voor deze training verloopt via Caprilli Coaching & Training.
Dit doe je door een mail te sturen aan info@caprillicoaching.nl

Je kunt hier de folder downloaden over deze training.

Kosten en vergoedingen

De kosten voor deze training bedragen € 1.497,00 inclusief btw. Hierbij inbegrepen zijn koffie/thee, versnaperingen, werkboek, boek ‘Hoofd op hol’ en een certificaat van deelname.
Veel werkgevers zijn bereid de kosten van deze vaardigheidstraining te vergoeden om toekomstige uitval en ziekteverzuim te voorkomen. 

wist je dat?

Coaching en training vaak onder een opleidingsbudget vanuit de werkgever valt? Daardoor kan een deel van de kosten wellicht worden vergoed door de werkgever. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke coachings- en/of trainingsmogelijkheden.

Meer informatie of een vrijblijvende kennismaking inplannen?